TALLER DE PARES I MARES


Tots sabem que avui en dia, no és fàcil ser pares. Els nens necessiten molta atenció, joc, límits, … i sobretot molt d’amor. És normal que a vegades ens puguem sentir desbordats o no saber com resoldre una situació.  Tenim molta informació però moltes vegades no sabem com posar-la en  pràctica.
 
En aquest espai, deixarem de banda el judici, el “ho estic fent bé?”, per  trobar-nos amb nosaltres mateixos i connectar amb els pares/mares que  som.
 
Oferim uns tallers pràctics i vivencials per pares i mares i a tots  aquells que estan en contacte amb infants de 0 a  a 11 anys. Fomentarem  les habilitats per relacionar-nos i expressar-nos Posarem consciència en com ens relacionem amb ell/a i oferirem eines per acompanyar-lo/la en  el seu creixement d’una manera més respectuosa .
 
Aquests tallers són un espai on podrem posar en comú dubtes, pors, … i on podrem reflexionar i sentir-nos recolzats pel grup.
 
Cada mes, obrirem un tema d’interès com per exemple: alternatives al càstig, gestió d’emocions, assolir responsabilitats, ...

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada