Qui som?

"La Patri"- Mireia,7 anys.
"Tothom que em coneix no dubta en dir que he nascut amb una vocació, la de ser mestra. M'apassiona l'educació dels infants i descobrir com els humans som capaços d'aprendre en qualsevol situació i en qualsevol àmbit. Ara bé, després d'uns anys treballant en diverses escoles, em vaig adonar que la meva formació inicial era insuficient per gestionar les dificultats d'aprenentatge dels meus alumnes i vaig començar a estudiar Psicopedagogia. Aquests estudis, i el fet de participar en un grup de creixement personal, em va permetre descobrir que l'educació va més enllà de l'escola, i com les emocions influeixen en el nostre procés d'aprenentatge. Si no estem bé amb nosaltres mateixos, si no trobem un equilibri harmònic entre el que pensem, sentim i el que fem, difícilment podrem aprendre. La família és l'element clau per que els infants creixin i es desenvolupin en harmonia, ajudant-los a viure i créixer més feliços; per aquest motiu vull acompanyar a les famílies, des del respecte, en aquest procés. "


Patrícia Sillero

Mestra i psicopedagoga, especialitzada en Educació Emocional.
Formadora del Programa TREVA (Tècniques de Relaxació Vivencial Aplicades a l’Aula).

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

"Sempre he sabut que volia ser psicòloga, que m'agradava ajudar els altres. Després, veient que la carrera no em donava eines pràctiques per fer teràpia, per ajudar a fer canvis profunds en la persona, vaig començar un procés de creixement personal. Em vaig formar durant quatre anys com a terapeuta Gestalt i vaig participar en un grup de creixement personal.
Mirar cap a dintre ha estat el primer pas per mirar els altres sense judici, acceptar-los i poder ajudar-los a trobar el seu camí.
Seguint investigant, vaig trobar la Pedagogia Lliure que m'ha ensenyat a acompanyar els infants respectant els seu espai i la seva connexió interior, que molts adults hem perdut.
Així és com enfoco la meva feina, ajudant a connectar amb la nostra essència que ens guiarà pel camí que realment desitgem"

Susana Moore

Psicòloga, Terapeuta Gestalt i Formada en Pedagogia Lliure 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada